Wijnbrief Opruiming Oktober 2019

By 12 oktober 2019oktober 14th, 2019Wijnbrief

De Wijnvriend verhuist en daarom: opruiming.

Beste Wijnvrienden,

Na bijna 2 jaar in onze Flagshipstore op de Küppersweg 7 in Haarlem, gaan we opnieuw verhuizen.
De alles opkopende beleggers slaan ook in Haarlem toe.
Hoewel dus niet geheel vrijwillig, vonden we tot ons grote plezier 5 deuren verder een nog mooiere ruimte, op Küppersweg 25. Daar vandaan gaan we vanaf ongeveer 15 november aanstaande gewoon door met u te verwennen met onze buitengewoon lekkere wijnen.
Vanuit een nog betere locatie dus. En we zijn in goed gezelschap: aan de westkant heeft Okhuysen Wijnkoperij zijn loods, als een soort dependance van ons, en aan de oostkant zit de loods van Het Friethoes, in Haarlem en omstreken net zo bekend als elders het Frietatelier van Sergio Herman.

Verhuizen. Dat is natuurlijk een toestand van hebikjoudaar, of in ons geval: een mer à boire.
Om dat allemaal in goede banen te leiden willen we zo weinig mogelijk meenemen. Daarom gaan we een heleboel wijnen uitverkopen. Op wat schaars spul na, zo goed als alles eigenlijk. Wijn waar niets aan mankeert, behalve dat ze ons in de weg staan bij het verhuizen.

Kortingen lopen uiteen van minimaal ca. 33% (1/3 dus) tot ca. 60%.

Hier vindt u, om u te oriënteren, de complete lijst per 12 oktober 2019. Op onze website ziet u bij (https://wijnvriend.nl/wijnen-uit-de-wijnbrief/ welke wijnen er op enig moment nog beschikbaar zijn. Zie hier voor de complete lijst van 12 okober in Excell.

Als u wilt bestellen, verzoeken we u dat zo mogelijk te doen via de website (https://wijnvriend.nl/wijnen-uit-de-wijnbrief/ voor de uitverkoop wijnen), waar de kortingsprijs en de resterende aantallen, die altijd actueel zijn, zijn aangegeven.

Eventueel kan bestellen via email (wijn@wijnvriend.nl), telefoon (0655138445) of sms/app ook.

De opruimwijnen zijn te vinden onder ‘Alle wijnen uit de wijnbrief’.

Practische zaken:

  • Hoewel u per fles kunt bestellen, willen we graag dat u minimaal 3 flessen per soort bestelt
  • Voor de besluitelozen/ avontuurlijken onder u, maken we ook verrassingsdozen, waarin we wijn naar onze keuze doen, 4 rood en 2 wit (of 1 wit en 1 rosé). De prijs van deze verrassingsdozen is € 45, en dat is minimaal 40% onder de normale prijs.
  • Dat is voor 6 flessen. Echter, als u komt halen, werken we met loten uit de grabbelton: u grabbelt een lot en neemt het corresponderende doosje mee. Echter, gul als we zijn, maken we ook een 5-tal dozen met 12 flessen. Als u geluk hebt, trekt u zo’n lot, en krijgt u 12 flessen voor uw € 45.
  • Ophalen kunt u zaterdag 26 oktober tussen 11 en 13 uur, op het oude adres, Küppersweg 7. Of op een ander moment, maar op afspraak en vóór 5 november.
  • Afhalers krijgen ook nog eens een verrassingsfles.
  • Opsturen kan ook, tegen de normale verzendtarieven.
  • Als u komt ophalen dan graag bestellen uiterlijk donderdag 24 oktober in de avond.
  • Uiteraard geldt: zolang de voorraad strekt. We werken bestellingen af op volgorde van binnenkomst en op is op.

Het eerstvolgende aanbod komt ca. 1 november en betreft de Nouveau 2019, afhaaldag rond 23 november a.s. in het nieuwe pand. U hoort daar nog van.

We verheugen ons op uw bestelling!

Met vriendelijke groeten

Henk Struijs

De Wijnvriend

Klik hier voor alle wijnen uit deze wijnbrief en om ze te bestellen.